Какво вещаят звездите за 2020 г. – II

0
839

За някои хора изминалата 2019-а година бе успешна, динамична и много щастлива, други вероятно с облекчение се сбогуваха с нея.

Какво ни носи новата 2020 г.? Най-общо тя може да се охарактеризира с няколко думи: предвидимост, стабилност и надеждност. Ще можем да покажем най-доброто от себе си и да стабилизираме постигнатото за дълъг период от време. Като цяло, тази година ще бъде много трансформираща във всеки един аспект.

2020 година е белязана от желанието за промяна. Причината за това ще бъде позицията на Уран в Телец, която ще продължи до октомври. Поради тази причина, нашите вярвания, ценности и семейни традиции ще изглеждат остарели и ще имаме нужда да ги заменим с нови и по-добри. Същевременно можем да преминем през неочаквани обрати в междуличностните отношения.

В кариерното ни развитие ще имаме възможността да се възползваме от голямата умствена сила, която ни носи Нептун, който ще влезе в знака на Риби. Мислите ни ще бъдат по-мощни от всякога и, с малко повече

Лъв

Не за това Лъвът работеше толкова години и умножи пари и опит, така че практичният Плъх да не му помогне в бизнеса сега. Той ще даде сила и хора, които ще разширят живота му в посока на нови възможности или нови емоции. Хладнокръвният Лъв също може да се влюби, да загуби глава и да забрави за всичките си задължения. Той ще успее да се събере във времето. Важното е да не щади енергия и средства си. Това ще създаде чувства, които ще помни, през целия си живот.

Дева

Звездите силно препоръчват представители на тази зодия да съберат мислите си и да спрат да бързат. Ако могат трезво да оценят реалните възможности и шанса за бъдещо развитие, тогава всеки „списък с желания“ ще падне в краката им. Девата може коренно да промени имиджа си, да започне ремонт, да смени работата и партньорите си, да се премести в друга държава. Само не отлагайте вземането на решения, в противен случай има шанс да изпаднете в депресия и да загубите вяра, както в себе си, така и в светлото бъдеще. Запомнете: най-доброто време е сега!

Везни

Най-разумното нещо, което може да направите през следващата година, е да се насладите на момента. Всъщност в живота най-накрая всичко е достатъчно за щастие, така че може бавно да създадете план за действие за една година и също да се движите бавно от точка до точка. Вашите аналитични умения и добра интуиция в крайна сметка ще ви доведат до правилния път, дори ако в началото изглежда, че това изобщо не е така. Най-вероятно пътят до него ще ви покаже любим човек.