Какво вещаят звездите за новата 2017 г. – II

0
46

Дали ще е добра, или ще е съпътствана с трусове? Дали ни очакват прекрасни неща в любовта, или нови върхове в кариерата? Дали ще сме здрави или е препоръчително да се пазим повече?

 

Рак

Според прогнозите Сатурн ще премине през вашия 6-ти дом, който управлява работата, здравето, отношенията с колегите и домашните любимци. През цялата година ще сте фокусирани върху тези области от живота ви. Промените може да не ви харесат, но ще трябва да се нагодите към тях. Сега е времето започнете да се грижите по-добре за здравето си и да се замислете за кариерното ви развитие. Може да ви се наложи да си намерите друга работа или да започнете втора, за да се справите с финансови проблеми, които обаче ще продължат за кратко.

2017 г. ще ви изправи пред много проблеми в професионален план, ще сте затрупани с работа и затова ще трябва да се научите да разпределяте времето си правилно.

Уран ще премине през вашия 10-ти дом, което означава, че през цялата година няма да имате никаква почивка от работните ви задължения. Ако имате собствен бизнес, броят на клиентите ви значително ще нарасне.

Предизвикателствата наистина ще са много, но накрая на годината ще сте горди от добре свършената работа и многото постижения.

 

Лъв

През 2017 г. Юпитер ще навлезе в 3-ти дом, който отговаря за образованието и комуникацията. Това означава, че ще се запишете на нов обучителен курс или ще се дипломирате. Добре е да се фокусирате върху комуникацията и писмените проекти – сценарий, реклами и уеб сайтове например. Всички подобни начинания ще се увенчаят с успех.

Бизнес контактите ви ще нараснат тази година, ще се запознаете с интересни личности, които могат да ви бъдат полезни за професионалното ви развитие. За да постигнете успех, ще трябва да внимавате за имиджа си. Обмислете дали не е време да обновите гардероба си, за да отговаря на професионалните ви цели. Освен това тази година ще трябва да внимавате какво говорите, защото можете да затънете в спорове и недоразумения.

Уран ще навлезе във вашия 9-ти дом, който отговаря за духовността. Може би ще станете по-религиозни или ще потърсите по-дълбока връзка със себе си. Пробвайте йога или медитация, те ще ви помогнат да се справите с всички професионални и непрофесионални предизвикателства.

Дева

Сатурн ще навлезе в Козирог през декември 2017 г. и тогава най-накрая ще можете да си отдъхнете. Последните две години са били много тежки и е трябвало да работите упорито, за да достигнете целите си. Но ето че през следващата година те най-накрая ще са в обсега ви.

Годината няма да е съвсем безпроблемна. Ще трябва да се справите с трудности, загуби и поражения, но не бива да се отчайвате. Ние се спъваме и падаме с причина и тя обикновено не е лош късмет, просто отначало не можем да я проумеем. Затова не бъдете много строги със себе си, на всеки се случва да сгреши, вероятно съдбата има планове за вас.

Най-важното е, че през 2017 г. ще имате множество възможности за развитие, просто трябва да бъдете смели и да се възползвате от тях. Накрая на годината ще се обърнете назад с гордост и ще видите колко много сте постигнали.

Във финансово отношения ви очакват само добри новини. Няма да имате затруднения, а напротив – дори ще спечелите повече от изминалите години. В професионален план ще сте затрупани от работа, но ще трябва да намерите време и за почивка. Не се натоварвайте излишно, за да блеснете в очите на шефа, той добре познава вашия професионализъм.

Тъй като през последните години сте водили много битки, днес сте един достоен модел за подражание. Много колеги ще идват да ви търсят за съвет или подкрепа – дайте им ги. Не се знае дали вашата отзивчивост няма да ви донесе идеална възможност за повишение или създаване на собствен бизнес.