Какво вещаят звездите за новата 2023 година? (везни – стрелец)

0

2022 година е към края си и с любопитство гледаме към новата 2023-а година. Дали ще ни зарадва с успехи в личен и професионален план?

Стартираме 2023-а с три планети, намиращи се в ретроградно движение (Меркурий, Марс и Уран), което малко или много създава предпоставки за хаос.
Важно е да се отбележи, че до деня на Пролетното равноденствие управител на годината ще е Юпитер, който вече ще се намира в Овен.
След това водещата роля се поема от огнения и решителен Марс – планета активна и на моменти безкомпромисна. Успокояващото е, че влиянието му ще е по-скоро на интелектуално, отколкото на физическо ниво, защото се намира в Близнаци, знак въздушен и миролюбив.
По време на престоя на Юпитер в Овен не са изключени катаклизми, свързани с огън или пък с невъзможност да бъде овладян огън поради липса на вода.
Икономически проблеми, тръгващи от сътресения във финансовата сфера и валутния трансфер ще има, но те постепенно ще бъдат преодолени чрез трансформация на икономическите структури.
Другата „сцена“, в която предстоят сериозни промени е политиката, където по всяка вероятност ще се наложи да влязат в действие нови правила. Разместването във властовите структури, най-вече на водещите световни икономики, ще е видимо и в известна степен непредвидимо.

ВЕЗНИ

Късметът ще идва отвън – чрез срещите, познанствата, контактите и сътрудничеството. Това значи да търсите съдействие и подкрепа за всичко, което ви вълнува или тревожи, независимо дали е юридическа консултация, здравен проблем или любовен съвет. Намирането на точните хора и консултациите с тях ще ви дадат нужната увереност, за да продължите да постигате намеренията си. Много от вас може да получат добри съвети или подкрепа от половинката си.

Годната е подходяща за инвестиции, теглене на заеми и кредити, както и уреждане на финансови взаимоотношения с роднини и делови партньори. Работата може да бъде източник на някои безпокойства и предизвикателства през годината, но преодоляването им ще ви подтикне към израстване, а при някои – и към нов професионален път. Ще бъдете доста натоварени, но въпреки всичко гледайте да не прекалявате. Дори да си мислите, че можете да се справите с всичко, в един момент ще ви дойде много.

2023 г. е благодатна за вас в сферата на  интимните отношения. За необвързаните годината може да предложи шанс за нова любов, която да прерасне в нещо по-сериозно. Доброто общуване и искреността помежду ви ще бъдат важни фактори за развитието на връзката ви.

Темата за здравето е силно акцентирана при вас през тази годината, така че е добре да сте по-внимателни с начина си на живот. Прекаленото натоварване с работа или конфликти с колеги може да ви се отразят неблагоприятно. Превърнете здравословния начин на живот в свой приоритет за тази година.

 

СКОРПИОН

Тази година ще имате шанс да осъществите някои свои цели и амбиции, които не сте успели през предходната година. Добре е да се концентрирате върху реализацията на творческите и професионални планове, защото в бъдеще може да ви е по-трудно да го сторите.

През първата половина на 2023 г. късметът ще бъде с вас в професионален план, така че оглеждайте се за възможности за израстване в кариерата или, ако имате собствен бизнес – за разширяването му. Октомври и ноември са много активни месеци за вас – ще имате силна воля за постигане на целите си и ще постигнете сериозен напредък, въпреки някои срещнати препятствия.

През тази година късметът ви ще идва чрез хората, така че работете за добрите взаимоотношенията – както с партньора, така и с близки приятели. При вас са възможни както внезапни раздели, причинени от изчерпване на връзката, така и изненадващи запознанства, които да доведат до вълнуваща нова любов.

По отношение на здравето е възможно да имате проблеми със съня и нервната система.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще бъдете изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм да действате и да осъществявате мечтите си. Ще искате да се впуснете в някакво ново приключение, а куражът ви ще бъде по-голям от когато и да било. Действайте, бъдете активни, но просто осмисляйте повече възникналите възможности и не се залъгвайте по красиви обещания и лъскави опаковки.

През тази година можете да постигнете подобрение и развитие в работата. Това, което е добре да знаете обаче, е, че няма да стане просто ей така – ще трябва да полагате усилия и да бъдете малко по-прагматични, за да се докажете и утвърдите. Гледайте напред, проявете повече смелост.

В интимния живот може да ескалират скрити конфликти и неразбирателства. За вас е полезно да сте по-бдителни за намеренията на околните, да не позволявате да ви използват и да се отдръпвате, когато усетите неискреност.

За стрелците годината е по-натоварваща, така че отделяйте време за почивка и влагайте енергията си в онези начинания, които са важни и смислени за вас – а не във всичко, което ви дойде наум. Съхраняването на жизнената енергия при вас е превенция срещу здравословни проблеми.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук