Какво вещаят звездите за новата 2023 година? (рак – дева)

0

2022 година е към края си и с любопитство гледаме към новата 2023-а година. Дали ще ни зарадва с успехи в личен и професионален план?

Стартираме 2023-а с три планети, намиращи се в ретроградно движение (Меркурий, Марс и Уран), което малко или много създава предпоставки за хаос.

Важно е да се отбележи, че до деня на Пролетното равноденствие управител на годината ще е Юпитер, който вече ще се намира в Овен.

След това водещата роля се поема от огнения и решителен Марс – планета активна и на моменти безкомпромисна. Успокояващото е, че влиянието му ще е по-скоро на интелектуално, отколкото на физическо ниво, защото се намира в Близнаци, знак въздушен и миролюбив.

По време на престоя на Юпитер в Овен не са изключени катаклизми, свързани с огън или пък с невъзможност да бъде овладян огън поради липса на вода.

Икономически проблеми, тръгващи от сътресения във финансовата сфера и валутния трансфер ще има, но те постепенно ще бъдат преодолени чрез трансформация на икономическите структури.

Другата „сцена“, в която предстоят сериозни промени е политиката, където по всяка вероятност ще се наложи да влязат в действие нови правила. Разместването във властовите структури, най-вече на водещите световни икономики, ще е видимо и в известна степен непредвидимо.

РАК

Годината ще бъде доста спокойна за вас, с възможности за подобрение на постигнатото и развитие – най-вече професионално. Няма да изпитвате кой знае какъв стрес, както е било в други години. Старото, което ви осигурява сигурност, и новото, което ви дава свеж полъх и ентусиазъм, някак ще се допълват и ще се чувствате спокойни.

През 2023 г. ще имате добри възможности за кариерно израстване, ако обаче наистина го искате и хванете вълната.  По-активната част от годината при вас започва от март нататък, така че използвайте първите два месеца за довършване, обмисляне на бъдещи планове и дори малко почивка. Март и април са силни месеци, така че бъдете по-смели, по-активни и осъществявайте желанията си – ще имате нужната енергия. Май и юни са благодатни месеци за финансите ви.

В любовен план продължава тенденцията към изчистване на взаимоотношенията, включително партньорските. Ако нещата не вървят, отговорността е и на двете страни – обвиненията или затварянето в себе си няма да оправи нищо, само ще стане по-зле. По-напрегнат месец в любовен план е октомври, когато емоциите ще бъдат доста силни и неконтролируеми.

Годината е благоприятна и по отношение на здравето, така че грижете се за себе си – така ще бъдете по-стабилни в по-стресови бъдещи периоди. Следете кръвното си налягане и си направете прегледи на сърцето. Не се опитвайте да контролирате хората около вас, защото това ще ви докара допълнителен стрес. Положете усилия, за да се откажете от вреден навик.

ЛЪВ

В някои отношения 2023 г.  ще бъде по-лека от предходната. За всички представители на знака е валидно, че през тази година ще имате на разположение по-голяма подкрепа, която ще подпомогне вашето развитие – личностно, професионално или духовно. Ще имате шанс да се развиете в работата си, да разширите бизнеса си или да придобиете ценен опит – чрез пътувания или обучение. Използвайте положителните влияния, за да намерите подходящите учители, ментори и консултанти, способни да ви помогнат да развиете дейността си, да придобиете нови знания и да представите по-добре себе си и талантите си пред света.

В професионален план ще имате поле за изява, за усъвършенстване и покоряване на по-високи върхове, но бъдете много внимателни, ако искате да инвестирате средства – има риск да проявите лекомислие и да сбъркате.

Нова романтична връзка също е възможна – ако се случи, тя ще бъде вълнуваща и интересна, но може и да е с човек, който е доста непостоянен и дори странен за вашите представи.

В здравословно отношение обърнете по-сериозно внимаание на сърцето и нервната система, заради по-силното напрежение.

01ДЕВА

Вашият успех ще зависи от партньорствата ви с правилните хора. Ето защо обърнете специално внимание на тази сфера. Може би ще трябва да се съобразявате с нечий авторитет или да полагате повече старание, за да се докажете. Годината може да бъде изпълнена с повече трудности за вас, но в същото време може да пожънете и трайни успехи.

През 2023 г. много от вас ще имат доста задачи и цели за постигане. Вие ще се справите каквото и да ви дойде до главата, но все пак гледайте да не прекалявате с работата и степенувайте задачите по приоритет.

Годината е благоприятна за създаване на дълготрайни партньорства и съюзи, включително за брак и семейство. Като цяло през 2023 г. вашите връзки ще започнат да преминават през сито, което ще покаже с кого ще продължите и с кого не.

Рисковете за здравето са по-големи заради по-голямото натоварване или повечето грижи. Съобразявайте се с възможностите на тялото си и не го насилвайте да прави повече от това, на което е способно, защото това е една предпоставка за физически симптоми и травми.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук