Какво вещаят звездите за новата 2023 година? (овен – близнаци)

0

2022 година е към края си и с любопитство гледаме към новата 2023-а година. Дали ще ни зарадва с успехи в личен и професионален план?

Стартираме 2023-а с три планети, намиращи се в ретроградно движение (Меркурий, Марс и Уран), което малко или много създава предпоставки за хаос.
Важно е да се отбележи, че до деня на Пролетното равноденствие управител на годината ще е Юпитер, който вече ще се намира в Овен.
След това водещата роля се поема от огнения и решителен Марс – планета активна и на моменти безкомпромисна. Успокояващото е, че влиянието му ще е по-скоро на интелектуално, отколкото на физическо ниво, защото се намира в Близнаци, знак въздушен и миролюбив.
По време на престоя на Юпитер в Овен не са изключени катаклизми, свързани с огън или пък с невъзможност да бъде овладян огън поради липса на вода.
Икономически проблеми, тръгващи от сътресения във финансовата сфера и валутния трансфер ще има, но те постепенно ще бъдат преодолени чрез трансформация на икономическите структури.
Другата „сцена“, в която предстоят сериозни промени е политиката, където по всяка вероятност ще се наложи да влязат в действие нови правила. Разместването във властовите структури, най-вече на водещите световни икономики, ще е видимо и в известна степен непредвидимо.

ОВЕН

2023-та ще бъде за вас година на растеж и разгръщане на личностния потенциал. Ще получите добри възможности да се изявите в област, в която имате дадености, да осъществите дългосрочна цел или да увеличите постигнатото досега. Астрологичните влияния – особено в периода от средата на януари до средата на май – подкрепят силно вашето развитие, така че се въоръжете с оптимизъм и правете промени там, където е необходимо.

Като цяло годината е много благоприятна за вас в работен и финансов план, с добри възможности да се изявите като лидери, да блеснете, да осъществите амбициите си и – ако имате собствен бизнес – да го разширите. Бъдете настроени към развитие – учете нови неща, усъвършенствайте се там, където има нужда, разгърнете дейността си.

През първата половина на 2023 г. ще бъдете по-фокусирани върху себе си и своите лични желания и амбиции, заради което любовта и партньорствата може да останат някак на втори план, особено ако сте необвързани.

2023 г. е по-рискова за здравето на родените в края на знака – 17-19.04. заради по-големия стрес, на който ще бъдат подложени. Ако сте сред тях, не се вкопчвайте за старото, правете промените, които животът изисква от вас, и остранявайте ненужното, което затлачва енергията и живота ви, включително стари конфликти и обиди.
По-критичен месец за здравето е юли – тогава не се пренапрягайте, за да не си докарате неприятни симптоми.

 

ТЕЛЕЦ

Събитията и преживяванията ви ще ви тласкат към промяна и разчупване на установеното положение в определена житейска сфера. Усетите ли, че ставате раздразнителни, нервни, агресивни или пък се появят неприятни физически симптоми, най-вече свързани с нервната система, това е знак, че трябва да промените нещо и да вложите енергията си в друга посока. Годината е изключително подходяща да проявите себе си по нов начин – например чрез ново хоби, като се насочите в нова професионална област или започнете да реализирате осенила ви идея.

2023 г. ще бъде по-нестабилна за много представители на знака по отношение на работа и финанси, особено ако правите завой и тепърва ще се доказвате в нова сфера. Някои може дори да сменят повече от едно работно място в рамките на годината, докато се установят.  Месеците януари и февруари са по-предизвикателни за вас – може да имате финансови грижи, да усещате застой или да ви се струпат прекалено много задачи и да се почувствате изтощени.  От март нататък ще усетите известно „отпушване”, което ви дава възможност да сте по-концентрирани, да гледате напред и да задействате някои промени, които са назрявали. Юни е благодатен месец – можете спокойно да осъществявате замисленото, включително да работите по нови идеи. Каквото и да сте планирали, действайте до към средата на юли, защото от края на юли до средата на септември може отново да срещате повече пречки

В любовта има известно напрежение. По-предизвикателни месеци в любовен план са май, юли-август и октомври, като през юли-август не е препоръчително да правите сватба или да започвате нова връзка.

Заради голямата активност във вашия знак през 2023 г. здравето ви ще бъде по-уязвимо. Нерешените проблеми и задържани силни емоции може да се отразят доста негативно на нервната ви система – за да не се случи така, търсете решения и правете нови неща, които ви вдъхновяват и зареждат.

 

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на годината е идеална за изучаване на езици, общуване с чужденци, посещения на други страни и бизнес пътувания. С течение на годината обаче, е по-добре да намалите темпото. След  лятото ще бъде важно да отделяте повече време не на бизнеса и работата, а на семейството. Ссъбитията ще ви подтикват към изяви и творчество, така че следвайте музата и вижте накъде ви насочва животът. Ключов месец за творчество е октомври, когато може да се роди нова идея или да завършите дългосрочен проект

През 2023 г. ще жънете плодовете от свършеното през изминалите години в сферата на кариерата. Ако сте развивали способностите си и сте на точното място, сега ще затвърдите авторитета си и ще имате финансова стабилност. Работете в тази посока и надграждайте. Ако не сте сигурни за нещо, по-добре не се въвличайте – особено през март, август и декември. Юни е подходящ месец за нови начинания.

2023 г. е подходяща за сериозно обвързване и създаване на семейство. Ако имате човек до себе си, може да създадете дете или да имате повече отговорности около децата или възрастни родители. Добри възможности за нова връзка има през април и през октомври-ноември.

В началото на годината са възможни здравословни проблеми. Обърнете внимание на дихателна система, опорно-двигателна система (особено раменете, ръцете и китките), както и на здравето на зъбите си. При вас е възможно и имунитетът да е понижен, така че направете нещо, за да увеличите съпротивителните си сили.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук