Какво вещаят звездите за новата 2023 година? (козирог – риби)

0

2022 година е към края си и с любопитство гледаме към новата 2023-а година. Дали ще ни зарадва с успехи в личен и професионален план?

Стартираме 2023-а с три планети, намиращи се в ретроградно движение (Меркурий, Марс и Уран), което малко или много създава предпоставки за хаос.
Важно е да се отбележи, че до деня на Пролетното равноденствие управител на годината ще е Юпитер, който вече ще се намира в Овен.
След това водещата роля се поема от огнения и решителен Марс – планета активна и на моменти безкомпромисна. Успокояващото е, че влиянието му ще е по-скоро на интелектуално, отколкото на физическо ниво, защото се намира в Близнаци, знак въздушен и миролюбив.
По време на престоя на Юпитер в Овен не са изключени катаклизми, свързани с огън или пък с невъзможност да бъде овладян огън поради липса на вода.
Икономически проблеми, тръгващи от сътресения във финансовата сфера и валутния трансфер ще има, но те постепенно ще бъдат преодолени чрез трансформация на икономическите структури.
Другата „сцена“, в която предстоят сериозни промени е политиката, където по всяка вероятност ще се наложи да влязат в действие нови правила. Разместването във властовите структури, най-вече на водещите световни икономики, ще е видимо и в известна степен непредвидимо.

КОЗИРОГ

През 2023 г. ще имате много приятни преживявания и щастливи събития, като голяма част от тях ще касаят личния ви живот и семейството. За разлика от други години, в който е трябвало да полагате повече усилия и да преодолявате предизвикателства, през тази всичко ще се случва с по-голяма лекота. За да стане наистина така обаче, трябва да спрете да се тревожите и да мислите малко по-позитивно.

Работата ще върви по-леко през тази година, без трусове и спадове. Във финансов план също ще бъде спокойна. Ако в миналите 2-3 години сте имали финансови проблеми, има изгледи сега положението ви да се подобри. Подходящо е също да стартирате нови проекти, особено самостоятелни бизнес начинания.

2023-та е благодатна година за нова любов, за създаване на семейство и нов дом, за забременяване и раждане. Хубав месец за романтика е март, а за сериозно обвързване – май.

През 2023 г. няма допълнително напрежение, което да се отрази на здравето ви. Използвайте този период, за да се погрижите за себе си и да направите някои промени в начина си на живот, който да повлияят добре и на психиката, и на тялото ви.

 

ВОДОЛЕЙ

През 2023 г. ще можете да си поотдъхнете от някои тежести и отговорности, които носихте през изминалите две години. Изграденото през тези години, дори да беше с цената на лишения и усилия, създаде една стабилна основа, върху която сега ще надграждате.

През 2023 г. препоръката към вас е проявявате финансова дисциплина и да обмисляте внимателно по-големите си разходи. Идеята не е да станете свръхпестеливи, а да влагате парите си в смислени неща, които ще ви дадат сигурност в бъдеще – например в собственото си развитие или в недвижима собственост. Ще получите и допълнителни приходи, но само при условие, че сте ги заслужили с труд и усърдие.

В сферата на интимните връзки може на хоризонта да се появи бивш партньор или в сегашната ви връзка да изплува недоволство, за което вие или човека до вас сте си траели. Каквото и да се случва, не прибързвайте, дайте си време и не си правете категорични изводи, докато не отмине периодът.

Нервната система е по-уязвима при доста представители на знака. Би било добре да намерите подходящи начини на релаксация, чрез които да разтоварвате напрежението.

 

РИБИ

През 2023 г. ще пожънете плодовете на това, което сте свършили през предходни години. Това означава, че ще осъществите цели, за които сте работили дълго време. Ще бъдете възнаградени за постоянството си и за положените усилия. В същото време обаче ще се наложи да се изправите срещу последствията от действия и поведения, които по някакъв начин са били вредни

През тази година може да постигнете много в професионален план, ако сте организирани и работите здраво. Пригответе се и за по-голямо натоварване обаче. Годината е подходяща да започнете да градите нов бизнес или да се утвърдите като авторитет в своята област. Бъдете обаче по-внимателни и се консултирайте с правилните хора при взимането на важни финансови и бизнес решения, защото рискът да се заблудите и да изпуснете важни подробности е повишен.

През тази година като че ли личните ви цели и амбиции ще бъдат на преден план, така че ако сте необвързани, вероятността да влезете в интимна връзка е малка. Важен период за взаимоотношенията ви е юли-септември – ако имате някакви колебания за любимия човек или връзката.

През тази година може да се изострят някои проблеми със здравето, които сте игнорирали. За да не си създавате допълнителни главоболия, спазвайте и мярка във всичко – не се претоварвайте с работа, но в същото време не лентяйствайте, защото мързелът е доста нежелателен. Добре е да направите нещо за укрепване на имунитета си, тъй като през тази година сте по-уязвими към инфекции и зарази.

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук