Кандидати за слава атакуват „Големите надежди“

0
1507

Малките таланти участваха в кастингите на „Големите надежди“ с впечатляващ репертоар, ярки изпълнения и изключително атрактивни костюми.

Освен с талант и артистичност, Русе се открои и с първите вокални групи, които се изправиха пред екипа на шоуто. Облечени в специално подготвени за кастингите костюми, вокална група „Усмивчица“ от Тутракан развесели вокалните педагози, изпълнявайки Hit the Road Jack на Рей Чарлз. Още една усмивка, но „Слънчева усмивка“, отново от Тутракан, бе втората петчленна формация, кандидат за „Големите надежди“.

Като безспорна бъдеща звезда бе определено 14-годишно момиче от Разград. Красивата претендентка за голямата сцена се открои не само с обработен глас, но и с атрактивно и сценично поведение. Тя се представи с „Не така“ на ФСБ и No one на Алиша Кийс.

Днес Русе затвърди и още една тенденция, очертаваща се досега при прослушванията, а именно, с всеки следващ град шансовете да бъде намерена следващата Адел, Риана, а защо не и Джъстин Бийбър, се увеличават многократно.