„Капачка тук пусни и на децата помогни“

0
706

„Капачка тук пусни и на децата помогни“ е новата инициатива на фондация „Направи добро за непознат.

Кампанията, която Виктория Маринова замисли, дни преди да престане да може да помага на децата в нужда, стартира днес, 20 май, в 21 населени места в Североизточна България.

„Капачка тук пусни и на децата помогни“ ще събира пластмасови капачки за предаване за рециклиране и събиране на средства за децата при „Еквилибриум“ СНЦ и каузите на „Капачки за Бъдеще!“ Събраните капачки периодично ще се разделят между двете сдружения, които ще подпомагат техните нужди и инициативи.

Желаещите да се включат могат да предават събраните от тях капачки в офисите на NetWorx и GigaFiber в Русе, Две могили, Монтана, Шумен (ул. Ген. Драгомиров 18 и бул. Велики Преслав 28), Разград (бул. България 29 и бул. Странджа 64), Попово, Търговище (кв. Запад 1), Свищов, Белене, Ловеч, Троян, Девня, Провадия, Силистра (ул. Добруджа 22), Кубрат, Исперих, Дулово, Тервел, Бухово, София (кв. Гео Милев).

От фондацията изказват благодарност на „Унипак“-В ЕООД и Kris Design, които изработиха безвъзмездно кутиите, в които ще се събират предадените капачки.