„Каритас“ със свой щанд на изложението „Уикенд Туризъм“ в Русе

0

„Каритас“ Русе ще популяризира дейностите си на изложението „Уикенд Туризъм“ от 11 до 13 май в Русе, съобщиха от благотворителната организация.

В шатрата на „Каритас“ освен информация, ще има и забавления и възможности за дарителски жестове. В четвъртък, 11 май, Георги Михов от Приюта за бездомни „Добрият самарянин“ ще разказва за дарителската акция, която тече в момента. В следобедните часове деца ще могат да рисуват по лицата си красиви маски, насочвани от арт терапевта Соня Чурова от Комплекса  „Милосърдие“. Петък, 12 май, е Денят на Центъра за обществена подкрепа „Том Сойер“. Активистите са подготвили игри за деца и тематични рисунки за оцветяване. В събота, 13 май, ще се включат и доброволци от общността на бежанците от войната в Украйна, които живеят в Русе. Три дами: Марина Шибко, Елена Куцая и София Куцая ще предлагат ръчно изработени бижута, рисунки и картини.

По традиция хората с добри сърца могат да подкрепят инициативите на „Каритас“ с дарителски жест. Посетителите ще могат да си изберат ароматни сапуни и свещи, изработени от ателие „Сръчковци“, където творят деца със специални нужди. Всички събрани средства ще подкрепят каузите на организацията в помощ на бедните, слабите и най-нуждаещите се.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук