КАТ ще следи движението в района на кръстовището на ул. „Тулча“

0

По настояване на Община Русе „Пътна полиция“ ще осигури полицейски патрул в района на кръстовището на ул. „Плиска“ с ул. „Тулча“ за контролиране на движението, съобщиха от общинската администрация.

От там припомнят, че ще при проведените предварителни срещи с изпълнителя на строителните дейности Община Русе установи несъвършенства в проектната документация в частта, касаеща предложената временна организация на движението в района на кръстовището за периода на строително – монтажните дейности. В тази връзка общинската администрация своевременно създаде необходимата организация светофарната уредба да работи, но с промяна в режима на пропускане на движението. За изпълнението на мярката е нужно технологично време по настройката на устройството.

Съгласно проекта посоченото кръстовище се затваря за движение на моторни превозни средства и същите ползват обходни маршрути. За периода на временната организация на движението ул. „Митрополит Григорий“ – в участъка от ул. „Плиска“ към ул. „Студентска“, става еднопосочна, а ул. „Студентска“ става двупосочна – в участъка от ул. „Митрополит Григорий“ до ул. „Тулча“.

От Община Русе призовават водачите на МПС да се движат с повишено внимание и да спазват стриктно въведената временна организация на движение.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук