„Кино под звездите“ в неделната вечер Русе

0

Късометражната комедия „Един асансьор разстояние“ могат да видят русенци и гостите на града в неделната вечер.

Прожекцията на творбата на младия режисьор и влогър Крис Захариев ще започне в 21 часа под Вития мост на кея. Събитието е с вход свободен и е част от проекта „Открий Русе“ на сдружение „Градоред“, който цели да отключи у младите порив към пътуване, откриване на непознати дестинации или такива, които отдавна ни се иска да посетим. Той се реализира по програма „Знание и растеж“ на Фондация “Русе – град на свободния дух” и „Еконт Експрес“, подкрепен също от Motoretta – № 1 Електрически скутери в България.

Филмът „Един асансьор разстояние“ вече спечели публиката на фестивала в Кан, Международния фестивал за късометражно кино „In the palace”, носител е и на награда за най-добър сценарий на Международния студентски филмов фестивал „CineMAiubit” и обещава много емоции.

Крис Захариев е познат на публиката като момчето, което обикаля България и се „губи“ из нея – буквално. Крис стана популярен в Youtube с филма си „Да се изгубиш нарочно“, който към днешна дата има над 2 милиона гледания. Често разказва за онези местенца из родината, които не са толкова комерсиални, но крият заряд и смисъл да бъдат усетени. Мисията му като гост на сдружение „Градоред“ е да покаже на своите последователи в социалните мрежи точно тази харизма, която Русе крие в себе си, представена на езика на младите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук