Клип с побой в социалните мрежи предизвика напрежение в Русе (видео) 

0

Видеоклип с побой над момче, разпространен в социалните мрежи, предизвика напрежение в Русе.  Клипа можете да видите ТУК

На кадрите се вижда ясно как младеж налага с юмруци в лицето друго момче. Клипът предизвика остра реакция и часове след публикуването му младежи се събраха пред блока на нападателя. За да предотвратят евентуална ескалация на напрежението и саморазправа, на място пристигнаха и екипи на полицията.   

Младежът, посочен като побойник, публикува във ФБ пост, в който се извинява за стореното. Въпреки това пред блока му се събраха млади хора, които не познават потърпевшия, но изразиха подкрепата си и се обявиха против агресията.  

Пред БНТ друга жертва на побойника – Иво Бонев, заяви, че това не е първият случай, в който побойникът упражнява насилие спрямо други хора. Преди седмица пострадал друг негов познат, който в момента, в резултат на побоя, е със счупени ребро и ключица. 

“Два часа са го били“, каза Бонев. 

От МВР съобщиха, че случаите на насилие от страна на побойника, който ще стане пълнолетен след два месеца, се разследват. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук