Кметът на Русе с отличие за принос в развитието на местното самоуправление 

1

Кметът на Русе Пенчо Милков беше отличен от Националното сдружение на общините в Република България в категорията „Принос в развитието на местното самоуправление“. 

Наградата му бе връчена на тържествена церемония в зала „Перуника“ в курорта „Албена“. В същата категория бяха отличени общините Хасково, Добромир и Иваново, както и кметовете на Крумовград – Себихан Мехмед и на Брезово – Христо Енков.  

Д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен, Георг Спартански – кмет на Община Плевен, Таня Христова – кмет на Община Габрово, Тодор Дамянов – зам.-кмет на Община Созопол, получиха награди за споделяне на добри практики и опит.  

Пенчо Милков представи опита на Община Русе в управлението на отпадъците на форума „Интелигентни решения за българските общини“ по покана на организаторите от Националното сдружение на общините в Република България. Милков разказа и за непрекъснато нарастващия дял на сепарираните отпадъци в резултат на промените и модернизацията на техническото оборудване в сепариращата инсталация в Русе. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук