Коалиция СДС регистрира Елеонора Николова като кандидат за кмет

0
Коалиция СДС регистрира

Коалиция СДС регистрира днес Елеонора Николова като кандидат за кмет на Русе. Кандидатурата й бе внесена от общинският лидер на СДС в Русе Станимир Станчев, областният координатор на ДБГ Даниела Везиева и един от членовете на гражданската инициатива, издигащ кандидатурата й, Велизар Ранев.

След регистрацията г-жа Николова заяви, че се възприема като мажоритарен, а не като партиен кандидат и призова гражданите да участват активно на изборите. По думите й, това е важно, за да се противодейства на купените вече гласове. Още повече, че имало информация за три квартала в Русе, където „сделките“ били финализирани още преди месец. Лично тя щяла да подаде сигнал за това до прокуратурата.

Както ТВН вече съобщи, кандидатурата на Елеонора Николова беше издигната от гражданска инициатива и беше подкрепена от 6 десни и дясноцентристки партии – СДС, Съюзът на свободните демократи, Движение България на гражданите, Българска нова демокрация, Движение 21 век и гражданското обединение на академиците Стефан Воденичаров и Георги Марков.

Подробен репортаж гледайте в новините на ТВН и в Ю-туб канала на телевизията.

 

Бъди свободен