Кола с ген. Атанасов в нея катастрофира на пътя Русе – Бяла

0

Съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов е катастрофирал на пътя Русе – Бяла, съобщи БТВ.

По първоначална информация, инцидентът станал около 11,30 ч. станало в участъка между Борово и Бяла. В участъка е въведен пропускателен режим, тъй като работници косят тревата в крайпътното пространство. Товарен автомобил спрял при подаден червен сигнал от пътните работници. Движещият се зад него лек автомобил от автопарка на Народното събрание обаче не успял да спре навреме и се блъснал в задната част на камиона.

В колата пътувал и съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов, който не е пострадал сериозно.

На мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които извършват огледи на място.

Първоначално беше съобщено, че автомобилът е на Националната служба за охрана. От там обаче отрекоха да има инцидент с техен автомобил с уточнението, че като народен представител Атанас Атанасов не попада в обхвата на охраняемите лица.

Ген. Атанасов е откаран с екип на Спешна помощ за преглед в болницата в Бяла. По думите на директора на лечебното заведение той е бил прегледан от дежурния хирург, направени са му и образни изследвания в местата, които посочил като травми – в гърдите и в областта на дясното рамо.

„Няма данни за фрактури и пациентът беше освободен, след като пожела да си тръгне. Състоянието му не налага болнично лечение“, поясни д-р Димитров.

 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук