„Коледа в сърцето“ в подкрепа на Фондация “Александър Русев”

0

Празничният благотворителен концерт на Община Русе „Коледа в сърцето“ препълни Доходното здание.

В събитието се включиха както общински детски състави и детски градини, така и неправителствени организации, заети с грижата за хората с увреждания. Събраните средства ще подпомогнат каузата на Фондация “Александър Русев” за изграждане на водно – рехабилитационен център в Русе.

Специален гост на събитието бе актрисата Елена Петрова, която е посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Тя сподели своите впечатления от работата с деца на Илиян Русев – Скури.

Елена Петрова изказа специална благодарност към Община Русе и подкрепата на институцията за най-уязвимите деца, както и за отличното партньорство с УНИЦЕФ.

Със свои изпълнения в концерта се включиха Русенска детска опера, Музикална школа „Къщата“, Танцова компания „Петрова“, ДГ „Зора“, Сдружение „Дете и пространство“, Танцова формация „Фрийдъм“, пианистът Дарен Ехранов, Школа за изкуство и култура „АРТиКУЛ“, ДГ „Пинокио“, Сдружение „Рализ – Бализ“, ОУ „Олимпи Панов“, Танцово училище „The Center” и Дуо “Con Fuoco”.

Специално участие в концерта взе и певицата Дивна. Тя представи своя авторска песен и се включи в дуетно изпълнение с младата възпитаничка на „Слънчеви ноти“ с ръководител д-р Наталия Константинова Ема Велчева. Специален гост на събитието бе актрисата Елена Петрова, която е посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Тя сподели своите впечатления от работата с деца на Илиян Русев – Скури.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук