„Коледа във Виена“ идва отново в Русе

0

След успешното си миналата година, австрийският оркестър Johann Strauss Ensemble с диригент Ръсел Макгрегър отново ще гостува в Русе в навечерието на Коледа.
На 21 декември в зала „Арена Русе“ те ще дадат на публиката усещането за коледна магия, съчетано с прекрасна музика и артистичното изпълнение на музикантите. Тази година, заедно с оркестъра, специални гости ще бъдат сопраното Паула Жекстад и баритонът Михаел Хавличек, солисти на големи Виенски оперни трупи.
Концертът „Коледа във Виена“ е едно от най-чаканите събития, предвещаващи настъпването на зимните празници. Типичният австрийски звук, виртуозността на музикантите и фините моменти на хумор гарантират едно незабравимо шоу.
Освен музиката, изпълнена от талантливите музиканти, спектакълът ще бъде и пиршество за очите на публика, благодарение на специалните участници от Клуб по спортни танци „Настроение“. Освен професионалистите, в танците по време на концерта може да се включи и публиката!
Билети могат да се купят от мрежата на Eventim, както и от билетните каси на залата.
Концертната програма включва произведения на класическата музика на най-великите композитори на всички времена, а прочутите виенски валсове, неотменна част от репертоара на Ансамбъл Йохан Щраус, „рисуват“ картината на една вълшебна зимна вечер.
Музикантите от Johann Strauss Ensemble са щастливи, че се завръщат на едно изключително турне, като казват, че „ние се наслаждаваме на завръщането във вашата красива страна и на срещата с прекрасната и топла българска публика“.

Вижте обръщението на Ръсел Макгрегър към русенската публика ТУК:

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук