„Коледа във Виена“ идва преди Коледа в Русе

0

В навечерието на Коледа Русе ще посрещне австрийския оркестър Johann Strauss Ensemble с програма, събрала едни от най-известните произведения на класическата музика.

На 20 декември местната публика ще се потопи в красивата музика, създадена от Щраус, Моцарт, Хайдн, Бетовен, Шуберт, Дворжак. Началото на спектакъла „Коледа във Виена” е в 20:00 часа, а мястото Арена Русе.

Johann Strauss Ensemble идва в Русе след серия успешни концерти в Гърция и Румъния. На сцената ще бъде харизматичният първи солист и диригент на оркестъра – Ръсел Макгрекър, заедно със сопраното Тина Мунтяну и младия тенор Кристиян Христов.

Концертът „Коледа във Виена“ е едно от най-чаканите събития, предвещаващи настъпването на зимните празници. Типичният австрийски звук, виртуозността на музикантите и фините моменти на хумор гарантират едно незабравимо шоу.

Освен музиката, изпълнена от талантливите музиканти, спектакълът ще бъде и пиршество за очите на публика, благодарение на специалните участници от Клуб по спортни танци „Настроение“. Освен професионалистите, в танците по време на концерта може да се включи и публиката!

Билети могат да бъдат закупени от касата на Арена Русе (0878 951 372) и онлайн от www.eventim.bg. ВИП местата, на маси, непосредствено пред сцената, са само 240 и могат да се запазят на тел. 0898 46 33 77.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук