КПС „Локомотив“ отбеляза 10-годишен юбилей

0

С богата и разнообразна програма русенският клуб по плувни спортове „Локомотив” отпразнува своето десетгодишно успешно професионално развитие.

Събитието се проведе в зала “Европа” на Доходното здание в присъствието на множество официални гости, сред които – Георги Чобанов – член на Управителния съвет на Българска федерация по плувни спортове, зам.-кметът на Русе Магдалина Илиева, инж. Ивелина Георгиева – директор на Професионална гимназия по корабостроене и корабоплаване – Русе, Орлин Джелепов – управител на Спортен Комплекс „Аква Лайф“ Кранево.  На празника бяха поканени и представители на някои от най-големите плувни клубове от София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.

По време на тържеството бяха наградени най-добрите плувци в няколко различни възрастови групи. При  възрастова група „Златна рибка“ като най-добра плувкиня от момичетата беше отличена Ан-Мари Младенова, а сред момчетата – Самуил Стоянов. От възрастова група „Весел Делфин“-  Бояна Габровска и Димитър Димитров. Награди от възрастова група „Деца“ грабнаха Ева Христова и Адис Петров, а от „Младша възраст“-  Елица Костадинова и Виктор Станев. Най-добрия плувец от група „Старша възраст” бе Михаела Маринова.

Отличени бяха спортисти и в още няколко категории, а именно: „Най-добра щафета – за 2022 г.”,  „Най-добър отбор за 2022г. (деца 2010 и 2011 г.)” и “Спортист на годината”, като последната беше спечелена от дългогодишния и активен състезател от създаването на КПС „Локомотив”-Русе – Румена Терзиева.

В края на тържественото отбелязване на юбилея поздравления и обръщения към присъстващите отправи Инна Иванова – почетен председател на клуба от 2016 до 2021 г.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук