Край на неприятностите за Кобрата, връщат му лиценза

0
102
Край на неприятностите за

Край на неприятностите за Кубрат Пулев. Спортната комисия на Калифорния отмени забраната на Кобрата да се боксира професионално на територията на щата. Това се случи на насроченото заседание, на което самият Кубрат отговори на няколко въпроса на членовете на комисията.

С пълно единодушние 6-0 гласа членовете на Спортната комисия отсъдиха премахване на забраната на Кобрата да се боксира в Калифорния. Има обаче едно условие – че при следващо такова провинение лицензът на българина ще бъде отнет до живот.

След думите на Пулев, който бе накаран да говори на английски, влезе Дженифър Равало заедно с адвокатката си. Двете изчетоха предварително подготвени изявления и се опитаха да убедят комисията да накаже допълнително не само Пулев, но и промоутърът му Боб Аръм. Равало за пореден път разви тезата, че се намира в тежко емоционално състояние и че като дете на самотна майка намира постъпката му кат недопустима и преминваща всякакви граници.

Очаква се следващото излизане на ринга на Кобрата да бъде през септември в САЩ. Датата, мястото и съперникът са в процес на уточняване.