Край на разкопаването в Средна кула и Долапите, обявиха ВиК-проекта  за завършен 

0

Дейностите по водния цикъл в Средна кула и Долапите завършиха, двата квартала вече имат обновена водопроводна мрежа и прокарана канализация. До края на месец май би трябвало да приключи подмяната на водопроводната и канализационна мрежа в централната градска част на Русе. 

Това бе обявено на официална церемония, участие в която взеха областният управител Анатоли Станев и главният секретар на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и Канализация“ ООД – Русе Пламен Спасов. Според Станев реализирането на проекта ще подобри качеството на живот в двата квартала. „Известно време търпим съществени неудобства, но надеждите ни на всички са, че това е за добро“, коментира Станев и отбеляза, че обновената ВиК мрежа би трябвало да насърчи и бизнес инвестициите. 

„Обектът е въведен в експлоатация, канализацията работи“, заяви управителят на ВиК дружеството инж. Илиан Милев и отправи апел всички граждани да се присъединят към канализационната мрежа в максимално кратки срокове, тъй като това е тяхно задължение съгласно Закона за устройство на територията. 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук