6 от най-забавните настолни игри с карти

0

Ролеви, стратегически, приключенски игри по отбори и игри с карти – всеки почитател на бордови игри може да каже колко безкрайно е разнообразието от настолни игри. И всички от тях предлагат безкрайни възможности за забавление.

Днес обаче сме решили да обърнем внимание на онези игри с карти, които се отличават като най-смешни. Създадени само за хора с добро чувство за хумор, те са чудесно допълнение към всяко парти или за всеки ден, в който водим битка със скуката. 

Настолна игра: Експлодиращи Котета, нецензурирана версия

Игра с име „Експлодиращи Котета“ очаквано се отличава от типичните бордови игри. Още от дебюта на първото ѝ издание тя се превръща в световен феномен и в любим повод за споделен смях на всяка компания. А нецензурираната ѝ версия, запазена само за големите, е още по-щура и интересна. 

В нея всяка карта може да се окаже ужасяваща, страшна и невероятна експлодираща котка. И подобно на руската рулетка, изтеглите ли я, играта приключва. Имате възможност да се спасите със специална карта за обезвреждане с лазери, валерианово коктейлче или чешкане на корема. Дори да не кажем повече за играта вече знаете защо си заслужава да ѝ дадете шанс нали?  

Настолна игра: What do you Meme?

Колко пъти сме разсмивали приятелите си с помощта на смешките в интернет? Тази игра позволява да го направим на съвсем друго ниво. 

В What do you Meme всеки се бори да разсмее останалите по-силно. Правилата са прости – зададен е забавен въпрос, а всеки участник трябва да измисли още по-забавен отговор. Независимо дали влизате в ролята на съдията, който трябва да открие коя е най-хумористичната комбинация от карти, или попадате сред тези, които имат задачата да разсмиват – с тази игра скуката е строго забранена. 

Настолна игра: На Вуте да му е зле

Има няколко неща, които са неизбежни в живота – смъртта, данъците… и споровете със съседите. В тази игра имаме възможност да си представим какво е да осъществим една всеобща мечта – да изгоним всички съседи до един. 

„На Вуте да му е зле“ е настолна игра, за която са нужни особено стабилни нерви, добра стратегия, наблюдателност и достатъчно голямо чувство за хумор. Кой ще е последният оцелял в панелката?

Настолна игра: Карти срещу българщината

От една типично българска игра преминаваме към друга. В нея българщината сияе в целия си блясък, а смехът е споделен и заразителен. 

Направете най-абсурдните комбинации от карти, вдъхновени от най-смешните страни на родната реалност и вижте кой ще заслужи да бъде провъзгласен за победителя Боримечко Боримечков. 

Игра Professor Puzzle: Gross Jokes

В тази игра няма правила, освен да имаш чувство за хумор. Затова и абсолютно всеки може да играе с нея, но не всеки може да я понесе. 

В нея са поместени 100 от най-гнусните шеги, които комиците ще оценят, но ще шокират тези със слаби сърца. Надпреварвайте се кой най-добре ще разсмее останалите или си организирайте състезание, като опитвате да сдържите смеха си. 

Дюнер, Коте, Коза, Сирене, Пица 

За разлика от много от другите игри в списъка ни, на тази може да се наслади цялото семейство. Но подобно на други игри, които вече изброихме, името ѝ е достатъчен гарант, че забавлението ще бъде голямо. 

А първа стъпка от играта е всички да запомнят това нетрадиционно име. Правилната последователност на думите е задължителна, защото в това се крие ключът към победата. Но няма да спечелите, ако нямате добри рефлекси и бърза мисъл. 

В това специално издание на играта забавлението е още по-голямо, защото участват три специални карти, за които трябва да сте особено внимателни. 

Кози и дюнери, експлодиращи котета или досадни съседи – не липсват забавни настолни игри с карти. С коя от тях ще се забавлявате на следващото събиране с приятели или пък с цялото семейство? 

 

Източник на изображения: orangecenter.bg 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук