Л. Киров: Няма напрежение преди мача с „Левски“, готови сме за старта

0
преди мача с „Левски“

В отбора няма напрежение преди мача с Левски“. Това каза пред журналисти наставникът на „Дунав“ Людмил Киров. По думите му, отборът е готов за старта на новото първенство, амбицията във всички е представянето да е по-добро от отминалото.

Към момента 18 футболисти са подписали договори с клуба. Новите попълнения са Винченцо Ангелов, Генади Ганев, Ивайло Лазаров, Иван Селеменев, Михаил Милчев, Самир Аясс, Сандро Семедо, Стефан Христов, Фернандо Кавалканте и Кристиан Върбанов.

„Имаме нужда от още един-двама футболисти – крайни защитници или полузащитници, които да вдигнат още малко нивото, но няма да бързаме“, каза Киров припомняйки, че трансферният прозорец все още е отворен.

Първият мач на „Дунав“ е в понеделник, 15 юли, от 20,30 часа срещу отбора на „Левски. Двубоят ще се играе на Градския стадион в Русе. Билетите са вече в продажба. Те са с цена 10 лева и могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. За трибуната под козирката, пропуските ще са с цена 15 лева. За пенсионери цената на билетите е 5 лв., а децата до 12 години ще влизат безплатно, при положение, че са с придружител. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.