„Литекс“ отмъкна 3-те точки от „Любимец“ в последните секунди

0
1051
„Дунав“ приема „Витоша“

След посредствено първо полувреме, двата тима предложиха истинско зрелище през втората част, а в герой за домакините се превърна Армандо Ваюши, който въпреки пропуските си през първите 45 минути, успя да донесе победата за своите с точен удар в последната минута на продължението на мача. Възпитаниците на Красимир Мечев изиграха поредния си силен мач от началото на шампионата, като само шансът ги лиши от точката в Ловеч.

Резултатът в мача бе открит в 49-ата минута на срещата, а първият гол в мача изненадващо падна във вратата на домакините. Огнянов центрира топката отляво към Будинов в малкия пеналт, който бе оставен абсолютно непокрит и с глава преодоля Александров.

Джордан изравни в 70-ата минута с прекрасен гол – овладя на гърди около точката на дузпата, обърна се и с много техничен удар в горния ляв ъгъл не остави шансове на отлично игралия в този мач Рашков.

В последните минути футболистите на „Литекс“ упражниха страхотен натиск и в 94-та минута албанецът Ваюши вкара победния гол с удар от около 18 метра.