„Медиком“ откри нова база в Русе, Игнат Канев уважи тържеството

0
„Медиком“

Обновената и разширена база на фирма „Медиком” бе официално открита днес.

medikom02По стара българска традиция гостите на празника бяха посрещани с хляб, сол и мед. Специални гости на тържеството бяха строителният предприемач от Канада Игнат Канев, председателят на Общинския съвет проф. Христо Белоев и заместник-кмета Иван Григоров. Поздравления и пожелания за успешен бизнес приемаше ръководителят на фирма „Медиком” Диян Василев. Оказа се, че присъствието на Игнат Канев съвсем не е случайно, тъй като заедно с „Медиком” той е реализирал няколко проекта в Русенско сред които Канев център и обновеното читалище в Горно Абланово. По време на официалната част Игнат Канев  бе изключително развълнуван и сподели, че вижда своя наследник именно в лицето на Диан Василев.

medikom03В новата търговска база разположена на 7 декара, фирмите и редовите клиенти ще могат да намерят всичко необходимо за строителство и ремонт на изключително добри цени. Клиентите могат да намерят бои, лакове,  електроди, абразиви, работно облекло, предпазна екипировка и противопожарни уреди. „Медиком” е изключителен дистрибутор на „Оргахим”, „Жити” и „Олимп” за общините Габрово, Севлиево, Горна Оряховица, Велико Търново, Бяла и Русе. За големите обекти се осигурява и транспорт на място. В базата се осигуряват всякакъв вид услуги в областта на строителството и дори хотелиерството.

medikom04Основно кредо във фирмената политика на „Медиком” е да изпълнява качествено и в срок поетите ангажименти, и да предлага винаги най-рационалното решение на своите клиенти. Фирмата разполага с четири камиона Скания, 2 комбинирани багера, 16 тонен автокран и 40 метрова вишка, от която по повод днешния ден бе развят и националният трибагреник. Базата  бе осветена от отец Марин, който поръси със светена вода официалните гости и обновените помещения. Лентата бе прерязана от Диян Василев, Игнат Канев и проф. Христо Белоев, а отец Марин, плисна менче с вода за късмет и успех в новото начинание. Празникът приключи с изпълнения на фолклорна танцова формация „Русчук”.

Платена публикация

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили