Меглена Кунева оглавява листата на „България на гражданите” в Русе?

0
Меглена Кунева да оглави листата в Русе
Меглена Кунева да оглави листата в Русе

Това каза в отговор на въпрос на „Русе нюз“ организационният секретар на партията на Калин Томов. Другият вариант, поне засега, е водач на русенската листа да бъде Даниел Вълчев. И двамата бяха русенски депутати, но от НДСВ, в 39-ото Народно събрание. Всичко обаче предстои да бъде уточнено в предизборния щаб на партията. При всички случаи, на русенската листа ще бъде обърнато сериозно внимание, категоричен бе Томов.
Събирането на номинации все още продължава, уточни Томов. Изискванията към кандидатите били да споделят идеите на „България на гражданите”, да не са осъждани и да не са част от структурите на бившата Държавна сигурност. От партията на Кунева са взели категоричното решение 2/3 от лицата, които ще попаднат в листите да бъдат нови на политическата сцена, както и това 1/3 от кандидатите им да бъдат жени.
Калин Томов коментира, че ще следят за това служебният кабинет да проведе частни избори. Според хората на Кунева такива нямало да се случат ако не бъдат сменени областните управители, тъй като те са пряко назначени от бившия вече министър председател Бойко Борисов и щели да направят всичко необходимо да запазят местата си.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук