Microsoft среща бизнеса в Русе

2
30

Това съобщиха организаторите от „Майкрософт България“ и „Елана Инвестмънт и Интелиджънт Системс“. На конференцията, която ще се проведе от 13,30 до 18 ч. в х. „Космополитан“, ще присъстват водещите компании от региона, пред които ще бъдат представени последните новости при системите за управление на бизнеса на Майкрософт – Microsoft Dynamics.

Специалистите от „Елана Инвестмънт“ ще дадат повече яснота около предстоящите възможности за безвъзмездно финансиране на проекти по внедряване на ИТ решения по схемата на ОП „Иновации и Конкурентоспособност“, която предстои да отвори в началото на месец май 2016г. Бюджетът по схемата е 30 млн. евро и дава възможност на българските компании да получат до 70% грант при максимално финансиране от 200 хил. евро.

Участието в конференцията е безплатно, но се изисква регистрация на сайта на събитието www.isystems.bg/roadshow или тел. 02/8173366.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Май ти си объркал града, но какво да те правим? Търпим и такива като теб! Пък, ако си объркал и вселената, явно здраво си се объркал, мен.