Министър Събев: Темата за друг премиер, освен Кирил Петков, не е обсъждана

0

Темата за друг премиер, освен Кирил Петков, не е обсъждана. Това каза министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев по Нова телевизия в отговор на въпрос, дали „Продължаваме Промяната“ (ПП) има друг човек, когото да предложи за поста.

Събев каза още, че смята, че смяна на поста министър-председател винаги е възможна. „Самият Кирил Петков потвърди, че стига да продължаваме промяната в тази посока, за него не е важно само да е премиер“, коментира той. Министърът уточни, че лично е поел обещание към Кирил Петков и вицепремиера и финансов министър Асен Василев, влизайки в правителството. „В момента, в който те не са (в управлението, бел. авт.), аз си тръгвам от официалната сцена, но ще продължа борбата срещу мафията заедно с тях“, каза Събев.

По думите на министъра, Кирил Петков и правителството са доказали, че са диалогични, но без да „правят сделки“ за неща, които биха увредили обществения интерес.

Попитан за развоя при гласуването на вота на недоверие идната седмица, министърът каза: „Вариантът е 60:40 в полза на това да мине вотът на недоверие, но 40 процента са различни от нула. Ние ще се борим докрай, защото сме дали обещание да променим тази държава, и нито за секунда, независимо от някои грешки, които сме допускали, не сме се отклонявали от тази посока“.

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук