Задържаха дилър в момент на сделка с дрога, в имота му откриха наркотични растения

0

41-годишен мъж е задържан в момент на извършване на сделка с дрога, съобщиха от полицията в Силистра.

Дилърът, известен с подобни прояви, включително и осъждан за аналогични престъпления, бил задържан при специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотични вещества. У него са намерени и иззети 26,5 грама суха листна маса, идентифицирана с полеви наркотест като канабис.

При последвалите процесуално-следствени действия в имот, собственост на 41-годишния, в село Сребърна криминалистите открили и иззели 10 грама сух канабис, 3 електронни везни, съдове и препарати за разсаждане и отглеждане на растения. Иззети са и 3 телефона, собственост на мъжа.

В хода на разследването в двора на имота сред пчелин полицейските служители намерили 20 саксии със засадени растения от хибриден сорт канабис в различен стадий на растеж.

Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение и е образувано досъдебно производство по чл. чл.354 а, ал. 1 и по чл. 354 в ал.1 от Наказателния кодекс. Разследването на случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Силистра.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук