Модно ревю с тоалети – висша мода в Русенския университет

0
134
Модно ревю

Модно ревю-спектакъл с тоалети за абитуриенти и за младоженци ще има утре, 17 февруари в „Канев център“ на Русенския университет.

Дизайнери ще представят най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли – висша мода. Моделите са изработени от висок клас материи, а в колекцията са включени Haute couture рокли, мъжка мода и сватбени рокли за сезон 2018 година. Консултанти ще помагат при избора на съвършения тоалет.

В модното изложение ще участват 36 фирми, като част от тях ще предложат подходяща украса, декорация и храна за съответния празник. На форума ще се представят също сватбени агенции, фотографи, видеооператори, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

За бъдещите абитуриенти и младоженци са осигурени много награди, а печелившите ще бъдат изтеглени по време на ревюто.

През целия ден студенти-доброволци от Русенския университет ще помагат на абитуриентите и техните родители. Ще има информационен щанд, на който младежите ще могат да получат информация за възможностите за обучение и бъдеща реализация.