Мошеник мами близки и познати с тлъсти суми

1

Пред „Русе нюз“ и камерата на ТВН потърпевши разкриха механизма на неговите действия. По думите им, Мухаремов действа обикновено из кръга на познати хора, които били информирани, че до неотдавна е работил във фирма, занимаваща се с дистрибуция на бои и лакове. Казвал им, че за „сделка“ му е необходима известна сума, обикновено с 4 или 5-значно изражение, която ще върне до няколко дни. Без скрупули подписвал разписки за получените суми, договори за заем, записи на заповед в полза на хората, склонили да му дадат парите. След което изчезвал…

На база подписаните документи заемодателите завеждали и печелели делата, вадели си изпълнителни листове и … то там. Защото на свое име Мухаремов няма никаква собственост, която да бъде използвана за погасяване на задълженията му.

Разследване на „Русе нюз“ и ТВН установи обаче, че само при един от частните съдебни изпълнители в Русе има три изпълнителни дела, които не се обслужват. От фирма за дистрибуция на бои и лакове, за чийто мениджър Мухаремов се представя, също го издирват за неуредени финансови взаимоотношения. Община Сливо поле също има изпълнителен лист срещу него…

По думите на Б.Х., от когото по този начин Мухаремов е заел 6000 лв., Мухаремов действа най-вече в района Сливо поле – Тутракан – Главиница. Л.П. „изгоряла“ с 20 000 лв. Точният брой на измамените не се знае, тъй като хората сами правят проучване и до момента са разбрали, че има  десетки пострадали с най-различни суми.

От ТВН, сайта ruse-news и национална телевизия се свързахме с въпросния измамник, за да чуем неговия коментар по отправените обвинения. Аднян Мухаремов отказа да застане пред камера с мотива, че не желае да става медийна звезда. Той коментира още, че зад нападките стоят негови завистници.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук