На журналистите им „писна“ от Сидеров

1

След като преди началото на заседанието в президентството обяви, че ще поиска оставката на Плевнелиев заради тиражираните от някои медии компромати, че държавният глава източвал пари от фирми, които държал в офшорни сметки в Кипър, лидерът на „Атака“ продължи „шоуто“ със скандал с прессекретаря на президентството Мария Иванова. Причината този път беше, че репортерка на партийната телевизия „Алфа“ била изблъскана от неизвестен служител в коридора.

В крайна сметка скандалът на Сидеров с Иванова не продължи дълго, тъй като представителите на останалите медии вкупом се отдръпнаха с призиви: „Хайде да се махаме, колеги! Оставете го!“ В записа на Нова телевизия дори се чува фразата „Майната му на идиота, смотан!“, която само за няколко часа предизвика фурор във Фейсбук и събра внушителна подкрепа сред потребителите на социалната мрежа.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

1 коментар

  1. На мен пък ми писна от “журналисти“.Сидеров е бил журналист преди да се излюпят някои от тях.И понеже не е мазен като Станишев,Местан и Плевнелиев няма да Ви харесва.Кое от нещата,които казва Сидеров не е вярно.За ТЕЦ-овете Марица 1 и 3,които са американски, още при приватизацията им той подаде сигнал,че цената за изкупуване на ел.енергията от тях по договор е 2 пъти по-висока от продаваната от тец марица 2.И ето резултата е налице.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук