На панаир в Разград: Капанският ансамбъл, Тита, Тони Димитрова, Николина Чакърдъкова ще веселят гостите

0

След две години прекъсване заради епидемичната обстановка Разградският есенен панаир се връща към стария си, традиционен облик, съобщиха от общинската администрация.

По традиция проявата се провежда винаги през септември и е една от атракциите за града. Тази година 29-то издание на панаира ще очаква жителите и гостите на община Разград в дните от 9 до 16 септември. Поради големия интерес както от страна на търговците, така и на гражданите, продължителността на панаира ще е с ден повече от обичайната една седмица.

Откриването на Есенния панаир ще е от 19:30 ч. на 9 септември на сцена Ронда в Градския парк. Концерт след церемонията по откриването ще изнесе Капанският ансамбъл. В културната програма, която традиционно съпътства панаирните дни, са включени концерти на гостуващи изпълнители от различни музикални стилове. За празничното настроение на жителите и гостите ще се погрижат поп фолк изпълнителката Райна, поп певицата Тита, Тони Димитрова, фолклорните изпълнителки Мария и Магдалена Филатови, Симона Загорова. И петте концерта ще са с начален час 19:30. На 15 септември на Разград ще гостува Николина Чакърдъкова, като концертът й ще започне в 19:00 ч. Културната програма на панаира завършва с концерт на Криско на 16 септември от 19:30 ч.

Както всяка година, по алеите на Градския парк ще бъдат разположени шатри с лакомства, заведения за бързо хранене. Ще има забавно-увеселителни атракции за малки и големи. На панаира ще се представят производители и майстори в различни занаяти и приложни изкуства.

 

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук