„На върха на ножа“ събира непрофесионални майстори „на черпака“

0

В надпреварата, организатори на която са Клубът на професионалните готвачи, Гимназията по туризъм „Иван П. Павлов” и известен русенски ресторант, ще участват 12 отбора. Те ще бъдат съставени от по 1 представител на институция и ученик от гимназията. Всеки отбор ще трябва да приготви едно основно ястие в две еднакви порции – една за журито и една за презентация пред гостите. С помощта на камери уменията на готвачите ще бъдат излъчвани на екрани в залите на заведението
Жури, оглавявано от шеф Ивайло Димитров, председател на Клуб на професионалните готвачи в Русе, ще оценява вкусовите и естетическите качества на ястието. На оценка ще бъдат подложени също презентацията, методите, техниките, използвани в приготвянето на самото ястие, както и дали ще има използване на новаторство и креативност. Победителите в надпреварата ще получат сертификати от Световната асоциация на професионалните готвачи, както и грамоти и купи.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук