Наркоман почина на гости у „колега“, пиян със счупена ръка след побой

0
Джип за 50 000 лв.

Наркоман почина, докато бил на гости у друг наркозависим, съобщиха от полицията в Разград. Сигналът за починалия в жилището мъж бил подаден около 23.20 часа на 20 април на тел. 112. На място в жилището в ж.к. „Орел“ в Разград било установено, че починалият е 32-годишният Н.Н., който бил на гости у 39-годишния Д.Д. Двамата са наркозависими.

При извършения оглед на трупа следи от насилие не са установени. Тялото е изпратено в МБАЛ-Разград за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство по чл.127, ал.1 от НК.

По същото време бил получен сигнал и за мъж, намерен в безпомощно състояние на пътя между селата Чудомир и Тръбач. На място служители на РУ – Лозница установили, че това е 38-годишният А.А. от село Чудомир, който бил във видимо нетрезво състояние. Установено било също, че на А.А. е нанесен побой. Мъжът бил откаран в МБАЛ-Разград, където медиците установили, че е със счупена дясна ръка.

В хода на образуваното досъдебно производство по чл.129, ал.1 от НК и предприетите издирвателни действия е установен извършителят на деянието – М.М. на 20 години от с. Чудомир, криминално непроявен, неосъждан.