Национален фонд „Култура“ ще проведе днес информационна кампания, свързана с предстоящите програми към националния план за възстановяване и устойчивост

0

За последните месеци Национален фонд „Култура” реализира редица дейности по отношение на Проект 42 (частта от Националния план за възстановяване и устойчивост, свързана с НФК), които отбелязват успешното приключване на няколко етапа от подготовката по стартирането на грантовите схеми (програмите за кандидатстване), които възлизат на близо 80 млн. лева за периода 2023 – 2026 г.

В старанието си да подготви сектора за тази нова възможност за българските творци и да обезпечи отговорното провеждане на конкурсните процедури Националният фонд „Култура“ кани всички заинтересовани на Информационна кампания – среща на 10 май 2023 г. (сряда) от 14.00 ч. до 16.00 ч. на Сцена „17“ в Министерството на културата.

За регистрация бе необходимо да бъде попълнен формуляр.

Режимът на пропускане в Министерството и капацитетът на залата позволяват да бъдат посрещнати 60 гости, включени по реда на записване. За останалите ще има осигурено присъствие през платформата ZOOM в деня на срещата.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук