НДСВ се връща на политическата сцена, Станимир Илчев оглави партията

0

Националното движение за стабилност и възход (НДСВ) поема курс към връщане на политическата сцена.

Това стана ясно по време на Деветия конгрес на партията, който се проведе днес. За председател на партията беше избран Станимир Илчев. Досега той беше съпредседател на партията, заедно с Олимпи Кътев и Съби Събев.

Конгресът ни е посветен не само на бъдещето на НДСВ, но и на България, заяви пред делегатите съпредседателят на НДСВ Станимир Илчев по време на отчета на дейността на партията. „От нас и от всички наши съмишленици по места зависи привеждането на областните и общински структури в готовност за ефективно участие в кампаниите за парламентарни и местни избори“, коментира Илчев.

Според него Народното събрание е демонстрирало всички фази на парламентарната агония. „От измъчения избор на председател до очаквания крах на третия мандат“, добави. По думите му в страната нарастват неравенствата, корупцията и несигурността.

Станимир Илчев обяви, че са готови да участват във всички видове избори, включително и предстоящия извънреден парламентарен вот. Уточни, че ще участват в изборите самостоятелно.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук