Неописуемо брутално тийнейджърско насилие в Русе

0
349
неописуемо брутално тийнейджърско насилие в Русе

За пореден случай неописуемо брутално тийнейджърско насилие в Русе сигнализираха читатели на tvn.bg

Клипът, който ни изпрати посетител на сайта е в състояние да смрази дори най-големите почитатели на Хичкок. Инцидентът е от края на миналата седмица, в района на мола. Там трима неидентифицирани младежи нанасят жесток побой на свой връстник. Причината за побоя не е известна. На майсторството, с което единият от участниците в грозната схватка нанася най-различни удари с ръце и крака би могъл да завиди и професионален боец от ММА. Само за 17 секунди, колкото трае клипа, той успява да нанесе куп удари и ритници на безпомощния си противник.

Участниците в побоя са трима, причината за него не е известна. По информация на ТВН, пострадалият не е потърсил помощ от полицията, инцидентът не фигурира в бюлетините на МВР. Късмет за бития е фактът, че вероятно някой от приятелите на бръснатия младеж с черно яке и дънки е забелязал, че някой фиксира инцидента на телефона си и бързо дава сигнал да се „омитат“.

Както се казва в такива случаи, коментара оставяме на вас. Надяваме се, че и компетентните органи ще се самосезират и ще направят всичко по силите си за разкриване на извършителите. Готови сме да им помогнем, според възможностите си.