Нешка Робева с дарение за Фондация „Александър Русев“

0

Крупно дарение за осъществяването на проекта за изграждане на водно-рехабилитационен център получи Фондация „Александър Русев“.

Сумата в размер на 10 000  лв. е дарена от именитата русенска спортистка и треньорка Нешка Робева и участниците в Коледния й концерт по случай 20 години от създаването на нейната трупа „Нешанъл Арт“: Иво Папазов – Ибряма, световната шампионка по художествена гимнастика София Рафаели, Деси Добрева, Димитър и Христо, които веднъж разперили криле – нямат умора да летят, чаровната Петя Панева, виртуозната цигулка на Зорница Иларионова, група „Грамофон“, Влади Въргала, националните ни отбори по спортна аеробика, естетическа групова гимнастика, брейк, олимпийски, световни и европейски шампиони и още, и още над 300 танцьори-участници…

От фондацията подчертават, че и през 2023 година основна цел в дейността им ще бъде в Русе да бъде разкрит водно-рехабилитационен център, в който ще се предлагат терапевтични услуги, обхващащи дечица и възрастни с различни затруднения. Влиянието на водата е изключително полезно за тялото и психиката на човек и работата на Илиян Русев – Скури го доказва всеки ден. Повече от 150 деца са преминали през неговите ръце, като тяхното състояние значително се подобрява след водните занимания, а положителните резултати са на лице. Затова и вярата не утихва, въпреки големия размах на планувания проект.

Илиян Русев – Скури изказва благодарност към всички онези добродеятели, които се включват по различен начин в общата кауза за децата на Русе. Вълната на съпричастност е голяма, което е още по-голяма мотивация тук, в крайдунавския град, деца и родители да повярват, че те не са невидими и някой мисли за тях (не само по празниците).

Банкова сметка на Фондация „Александър Русев“

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лева

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – евро

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук