Николай Петров заменя Мариян Тодоров начело на втория отбор на „Дунав“

0

Николай Петров ще ръководи втория отбор на „Дунав“, съобщиха от футболния клуб. От там уточниха, че дублиращата формация на тима ще участва в първенството на Североизточната Трета лига и през сезон 2024/2025.

Петров е роден на 30 септември 1988 в град Русе. Още като юноша преминава от школата на „Левски“ (Русе) в тази на „Левски“ (София), а по-късно играе за отборите на „Славия“, „Спартак“ (Вн), „Калиакра“ (Каварна). За кратко е част и от „Дунав“.

Като треньор прави дебюта си през сезон 2020/2021 като наставник на „Сливнишки герой“ в Югозападната Трета лига, а по-късно преминава и различни специализации.

„В „Дунав“ Николай Петров ще се грижи за развитието на младите футболисти в отбора и техния преход от детско-юношеския към мъжкия футбол. И през следващия сезон една от целите пред клуба ще бъде да интегрират успешно още млади футболисти от своята школа в мъжкия отбор извън вече състезаващите се за мъжете“, съобщиха още от русенския клуб.

От ръководството на „Дунав“ изразяват благодарности на досегашния наставник Мариян Тодоров за работата му начело на втория отбор и досегашната му роля в работата с младите играчи.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук