Нов запис на Борисов: Това може простият човек. Е това са начело на протеста

0
749

Появи се още един скандален запис, на който се чува разговор между двама души, за които се твърди, че са Бойко Борисов и Томислав Дончев.

Записът бе разпространен от afera.bg и продължава над 4 минути. По традиция езикът в него е отново нецензуриран, изпълнен с неприлични думи, предполагаемо изречени от премиера.

Подразбира се, че той говори за протестите относно цените на горивата, както и за евроизборите. От това след, че записът е от края на 2018 или началото на 2019 година.

„С“ класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горивa [..]Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори, като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите, им дава… Сега не е моментът да дигаме данък. Не е сега моментът. Правилно ли е? Правилно е.“, се чува в звуковия файл.

Според премиера, основният проблем е президентът Румен Радев, когото нарича „тъ*анар“.

„Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… Пи*ка им майчина!“, продължават ругатните.

Автентичността на записа не е потвърдена.