Нова година – на площада в Русе с Поли Генова и „Сода Акустик“

0

С празничен концерт, с участието на русенските музиканти от Сода Акустик и слънчевата Поли Генова русенци ще посрещнат новата 2023 година на площада пред сградата на Общината.

От 22 часа за доброто настроение на присъстващите ще се погрижат музикантите от „Сода Акустик“, в 23:15 ч. ще започнат изпълненията на Поли Генова, сред които са част от песните в новия й албум „По-добрата Коледа“. Концертът под наслов „Да посрещнем заедно Новата 2023 година“, се осъществява в партньорство с телевизия TVN България.

Малко преди полунощ кметът на Община Русе Пенчо Милков ще отправи своите благопожелания, а събралите се на градския площад ще могат да чуят новогодишното поздравление на президента Румен Радев.

За избралите да посрещнат Нова година на площада Общината е осигурила допълнителни тролейбуси по следните линии – № 2, № 27 и № 29. Тролейбусите на

“Общински транспорт” ще превозват безплатно русенци и гостите на града  от 14 ч. на обяд днес, 31 декември, до 02 часа на 1 януари по всички тролейбусни линии.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук