Новите тенденции при детските дрехи за момичета

0
популярни герои

Детските дрехи за момичетата също следват модните тенденции. Малките дами обикновено искат да подражават на големите, а и още в ранна възраст си изграждат стил и отношение към външния вид. Детските дрешки не е достатъчно обаче да са само красиви и пъстри,  необходимо е те да са изработени от добри материи и да са с гарантирано качество. Затова е важно откъде се пазарува за малките палавници.

Кидсо е магазинът, където ще намерите не само най-новите модели за децата, но продуктите са с нужните стандарти и сертификати, които доказват тяхната безопасност и произход. Децата са много по-податливи на кожни алергии, което предполага тяхното облекло да е съобразено с възрастта, с динамичността им и особеностите, присъщи на малчуганите. 

Големите производители гарантират за материите, използваните декорации, багри и допълнителните елементи при изработване на детските дрехи за момичета и обувките, за да са спокойни родителите и щастливи малките им потребители.

Роклята

Независимо от сезона, всяка малка госпожица се нуждае от рокля в своя гардероб, за да се превърне в принцеса. Роклите са актуални за студените и топлите дни, стига да са подбрани според най-подходящата материя за времето. Освен това те не са облекло само за семеен празник или тържество в градината и училище. Спортните модели са удобни за всеки ден, ако са с практична кройка и материя. Актуални са пъстрите десени, щампите с любими анимационни герои, флоралните принтове и др. 

флорални мотиви

Според повода най-женствената дреха може да е с много волани, допълнителни панделки или бляскави аксесоари, които й придават празничност. На пазара ще откриете рокли за всяка възраст – от бонбонени модели за новородени или семпли модели за игра в парка, до копринени и феерични облекла за специални поводи.  

Панталонът

Най-практична дреха дори за момичетата обаче си остава панталонът. В горещите дни и в студените месеци, подобно облекло гарантира удобство на детето. Дамските панталони може да са от памучни материи, да са с еластан или с кожени елементи. Супер модерни са моделите с много джобове, които придават спортно-елегантна визия на малката дама. В комбинация с цветна тениска или памучна блуза, с подобно облекло момиченцето може да отиде на училище, детски купон или разходка навън. 

къси гащи

Все по-предпочитани са панталоните с ластик в кръста. Подобни модели са хит и сред дънковите изделия. Младите госпожици харесват панталони, които са кройка като на мама. Те обаче може да са с весели щампи, надписи и повече бляскави елементи.

Блузи,  тениски

Блузите и тениските са задължителна част от женския гардероб, независимо от възрастта. Тишъртите с интересни надписи, с любими герои или певци са ултрамодерни особено сред тийнейджърите. По-малките госпожици също предпочитат пъстри тениски, върху които има украса с брокат или популярно лого.   

популярни герои

Всяка детска дреха е уникална и се избира според индивидуалните вкусове на всеки, но най-важното е тя да е качествена и да не застрашава здравето на мъника. Ето защо компромиси със здравето на най-малките не бива да се правят. 

десент

Естествени материи

Дрехите трябва не само да са практични и съобразени с тяхното предназначение, а да са правилния размер и от качествени материи.  Колкото й да е красиво едно изделие в гардероба на малчугана, ако то е изработено от нискокачествени материали или е оцветено с  вредни багрила, тогава то ще крие риск за комфорта и здравето на детето. 

Най-добре е облеклото за малките да е от естествени материи, за да не се спарва кожата им. Това са памукът, ленът коприната и комбинацията на няколко различни съставки. Ако има допълнителни елементи по дрехата, те задължително трябва да са закрепени здраво и също така от съществено значение е да не крият рискове от нараняване или поглъщане от малката госпожица. 

Качествените артикули се предлагат в специализираните магазини като Кидсо. Етикетите задължително включват информация за състава на продукта, подходящата възраст и начин за правилното хигиенизиране на дрехата. 

Снимки: Кидсо

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук