Ново попълнение в защитата на „Дунав“, подготовката продължава в Сандански

0

23- годишният дефанзивен халф Емил Янчев е новата попълнение в състава на „Дунав“,

Съобщиха от футболния клуб преди отпътуването за Сандански, където ще протече следващия етап от подготовката на отбора.

Янчев е юноша на „Черно море“, като записва дебют в елита на 17-години. За “моряците” той играе общо пет сезона, преди да премине в „Локомотив“ (Пловдив) през 2021-а.  Играе като дефанзивен халф, но се справя много добре и като централен защитник. Последно той играеше за „Пирин“ (Бл).

По време на лагера в Сандански „Дунав“ ще изиграе две контроли – със „Спортист“ (Своге) и с амбициозния отбор на домакините от местния „Вихрен“.

“Престои ни много тежък втори дял на първенството и затова правим всичко възможно да се подсилим адекватно. Благодаря на ръководството, че успя да осигури смея да твърдя добри попълнения, всички с опит от Първа лига. Само се моля да нямаме толкова много проблеми с контузии, за да можем да сме в най-добрата си светлина и да радваме хората на Русе” каза преди отпътуването старши треньорът на отбора Людмил Киров.

„Идвам в Дунав, за да помогна на отбора. Приех тази оферта, защото виждам, че има много потенциал и вярвам, че имаме поле за развитие през пролетния дял. Не мисля, че разликата с лидерите е голяма. Ще се борим във всеки мач за победата, за да зарадваме хората.” пък бяха думите на Емил Янчев.

На лагера в Сандански ще бъдат двадесет футболисти, като старши треньорът Людмил Киров извика и двама от играчите на втория отбор за лагера – Анджело Димитров и Радослав Великов.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук