Областна стратегия за личностно развитие на децата и учениците

0
92

Покана към русенци, да се включат в публичното обсъждане на областната стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Русе (2020 – 2022), отправят от областната управа.

Всеки, който желае, може в срок до 4-ти юни да даде своето мнение относно проекта на Областната стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в региона до 2022-ра година.

Стратегията е създадена в процес на партньорство между заинтересованите страни в областта и следва да подпомогне формирането на ключовите фактори и ресурси за успешен старт в осигуряването на обща и допълнителна подкрепа за личностно развитие в образователните институции.

Сред основните акценти в документа е направения анализ и оценка на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците за всяка от общините в областта.

Предложенията се приемат на официалния e-mail адрес на администрацията – [email protected], а с пълния текст на стратегията всеки може да се запознае на уеб сайта на Областна администрация Русе в раздел „Важни съобщения“