Областният управител на Русе запазва поста си

0

Русе не е сред градовете със сменен губернатор. Това стана ясно след приключване на първото редовно заседание на служебното правителство.

Преди заседанието служебният правосъден министър Крум Зарков обяви, че от длъжност ще бъдат освободени всичките 28 областни управители. След приключването му обаче стана ясно, че трима от тях, сред които и областният управител на Русе Анатоли Станев, запазват постовете си.

„Ще продължа да работя в посока дългосрочното и трайно подобряване на свързаността на областта, в т.ч. изграждането на втори мост над река Дунав при Русе. Приоритет пред мен ще бъдат и перспективите с изграждането на магистралата Русе – Велико Търново“, каза Станев. Според него дългосрочните приоритети трябва да продължат да бъдат водещи в управлението, като не по-малко внимание ще бъде отделено на подготовката на предстоящите избори. Като приоритет в работата си през следващите два месеца Станев посочи провеждането на честни и прозрачни избори. Ще продължи дейността си за подобряване на свързаността на региона с останалата част на страната и с Румъния посредством реализирането на мащабни инфраструктурни проекти, както и за по-тясно сътрудничество с местната власт.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук