В РУ „Ангел Кънчев“ бяха представени две обновени лаборатории с помощта на “Приста Ойл Холдинг” (ВИДЕО)

0

Две обновени лаборатории отвориха врати в Русенския университет.

Обновяването стана с помощта на “Приста Ойл Холдинг”. Те ще служат за обучение на студенти от катедра “Двигатели и транспортна техника” – още един добър пример за осъществен проект, в който бизнесът си сътрудничи с образованието и спомага за подготовката на бъдещите кадри в съответната област.

Ректорът на висшето училище акад. Христо Белоев връчи на изпълнителния директор на Приста Ойл Холдинг инж. Цветомир Анастасов благодарствен адрес, част от който гласи: “Нашият университет високо цени изграденото с вас през годините партньорство и настоящото откриване още веднъж доказа, че това сътрудничество притежава потенциала и силата да осъществяваме с общи усилия добри идеи, проекти и практики!”

Благодарности за осъществяването на проекта по обновяването на лабораториите поднесе и проф. д.т.н. Росен Иванов – ръководител на катедра “Двигатели и транспортна техника” в Русенския университет.

В заключение инж. Анастасов изрази волята на ръководството на “Приста Ойл Холдинг” съвместните дейности с Русенския университет да продължат и да стават още по-плодотворни.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук