Обособяват 4 паркинга за феновете на мача България – Северна Македония в Разград

0

Четири паркинга са обособени в Разград за феновете на мача България – Северна Македония, който ще се проведе на 2 юни от 19:00 часа на стадион “Хювефарма арена”.

Привържениците на националния отбор от други места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица „Странджа”.

От Областната дирекция на МВР уточняват, че от 16.30 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ (от кръстовището с бул.“Княз Борис“ до ул.“Гаврил Кръстевич“), “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард в Разград.

Полицията в Разград ще вземе мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящата среща, информират още от Областната дирекция.

Достъп до стадиона няма да имат хора в нетрезво състояние и такива, употребили упойващи вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Няма да се допускат малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване.

Ще се извършва проверка на всички, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети. Посетителите на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.

От Областната дирекция на МВР в Разград призовават гражданите да се съобразяват с указанията на полицейските служители.

 

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук