Община Русе с благодарност към дарителите

0
184
Община Русе обяви

Благодарност към фирмите, отзовали се на апела и подпомогнали дейностите й в борбата срещу вирусната епидемия, изказва Община Русе.

Маски за многократна употреба предоставиха:

         МИК-БГ ЕООД

         Роси Фешън

         АРА-СВ БГ ЕООД

         АРДА РУСЕ

         АКТ ФОР ФЕШЪН ЕООД

         Рени Стил

         Юта АД

         Стела Русе

         Данини

От Община Русе информират, че даренията са използвани за предпазването на служителите, работещи на терен, за целите на Обществената трапезария, Социалния патронаж и дезинфекцията на публичните пространства. Предоставените предпазни материали достигнаха и до шофьорите от публичнобществения транспорт, както и до част от хората, чиято професия изисква личното обслужване на гражданите – медицински работници, служители на гише и др.

Община Русе благодари за дарените защитни облекла, които бяха пренасочени за използване от медиците в УМБАЛ Канев на „Нелсен-Чистота“.

„Няма да забравим да поднесем благодарности на всички доброволци, които помагат  в разноса на храни, както и за лепенето на плакатите „Остани в къщи“.

Вашата щедрост в тежък момент за града ни и целия свят е за пример. Останете с вярата, че имате силата да преобразите света, в който днес живеем!“, пишат от Община Русе.