Общината се похвали с 300 метра асфалтирани тротоари

2

Ремонтираните тротоари са в централната зона на града – по ул. „Богдан войвода“, където работниците от общинското предприятие са заменили разбитите и пропаднали плочки на пешеходните пространства с асфалт. Изразходвани са близо 30 тона асфалт – т.е., на всеки 10 м. тротоар е излят тон асфалт.От предприятието уточняват, че тази технология за реновиране на тротоарите гарантирала доброто им състояния и проходимостта за по-дълъг период от време.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Къде си тръгнал (Тони Б.) да ми сравняваш Китай с България, ти нормален ли си?

    Отчитайте и малкото, което се прави, които за някои е много, за други – все така „малко“ ще бъде дългогодишно. След 1 януари 2014г. обикаляйте EU, пък ако ще и Азия, както и Китай. Само и работа да се намери там за НЕжълти стотинки, пак добре.

  2. „БРАВО“ на Общината!До къде я докарахме? Хвалим се с 300м.тротоар по ул.Богдан войвода! А другата и половина? А некачественото изпълнение? Защо не се поставят навсякъде бордюри около дърветата,защо се асфалтира тротоара около дънери от стари изрязани дървета? Това било работа на друга група-отговарят работниците!Пак русенско „Ноу-хау“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук